Empties - listopad 2018


Už druhý týden tu nebyla nová recenze a to proto, že jsem celou dobu jak debil čekala, až propustí moje nové produkty z pražské vyměňovací pošty, a nic jiného jsem si nekoupila. Překvapivě mi během listopadu začalo docházet hned několik produktů - sleeping pack, toner, ranní krém, a noční krém mi způsoboval akné. Toš se na ně možem podívat, jako takové dodatky k jejich recenzím.

Nature Republic Super Aqua Max Watery Cream

Bože, to je název. Začneme u jediné věci, co není empty. Naopak, je skoro plná. Během používání krému se mi nějak začaly ucpávat póry na tvářích, ale nejdřív jsem vinila olej Holika Holika. Jenže když jsem ho vysadila, nic se nezměnilo. Takže jsem krém nahradila tělovým & pleťovým mlékem od CeraVe nebo COSRX sleeping maskou, která je popsaná dole. Tuc, problém zmizel. Pořád nechápu, co přesně mojí pleti v tom krému vadí. Je šíleně silikonový, ale silikony mám skoro ve všem a nic se neděje. Jedině, že by to byl jeden z toho milionu zbytečných extraktů. Kromě toho se můžete v recenzi dočíst o jeho nedostatečně hydrataci, která se vypaří už po pár hodinách. Celkově byl Aqua krém zklamaní, ale tohle už mě nasralo.

COSRX Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion

Hluboce hydratační pleťové mléko, které je skoro stejně husté jako krém, se pro mě stalo perfektním ranním krémem na zimu. Mívala jsem s touhle volbou vždycky problém, protože potřebuju něco pořádného, ale zase ne mastného ani těžkého - smíšená pleť toho zas tolik nezvládne ani v zimě. Některé z vás odradila cena v recenzi, jenže si uvědomte, že nakupovat k-beauty v Česku bude mít přirážku vždycky. Pokud je cena váš jediný důvod to nekoupit, nebojte se risknout nákup na ebay nebo v korejských obchodech, protože tenhle krém opravdu vřele doporučuju a určitě bych ho koupila znova.

COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

Tenhle sleeping pack - krém, co se dává na krém, protože tohle je k-beauty, a jenom jeden krém je pro skincare lamy - má příjemnou luxusní texturu nadýchaného krému z reklamy, a dokonce i funguje. Dobře hydratuje, zapečetí hydrataci přes noc, pleť trochu i rozjasní. Taky super přes zimu, a nebyl špatný ani jako noční krém po fiasku s Nature Republic. Nicméně, na světě je taková spousta sleeping packů, že se mi u tohohle ještě zůstávat nechce, ale doporučení si určitě zaslouží.

Klairs Supple Preparation Facial Toner

Klairs tonik jsem spotřebovala jako první, takže flašku už nemám. Přes léto jsem ho používala i v několika vrstvách, ale přesto se mi zdá, že ubýval daleko rychleji než moje předchozí tonery. Měl jaksi příjemnější a silnější efekt, když se v tom člověk koupal. Navíc ho pořád troška zůstává u otvoru a pod vrškem po každém použití, což se zdá jako málo, ale ono se tam určitě nějaké ty mililitry ztratily. Určitě je to slušný toner, který fakt něco dělá a dokáže hydratovat do hloubky. Jediné co mi vadí, je vůně (a přítomnost) esenciálních olejů, takže příště bych volila verzi v průhledné flašce bez nich.

4 komentáře

  1. Tak jsem si pročítala Tvoje recenze, a říkala si: "Hm, to mléko vypadá fakt dobře." Koukla jsem na jolse (tam nic moc) a Roseroseshop, kde bylo zrovna spousta věcí od COSRX ve slevě a bum (lotion za 7,5 USD - jako kdo by to nekoupil??)! Tak mám objednáno a už se nemůžu dočkat až to přijde :D Ještě že mi má brzo dojít výplata O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je super cena, snad se bude líbit :D jenom aby se ti to neseklo na poště jak mně teď :D

      Vymazat
    2. Jakože....už od 11.12. je ta zásilka v ČR, někde v Praze na překladišti a je strašný problém ji dostat do Karlína :-/ Ale v pohodě, protože mám ještě jednu zásilku z Koreji, která je někde v Praze už od konce října! Na poště mi v pondělí slibovali, že by to do dvou týdnů mělo dojít, tak uvidíme...

      Vymazat
    3. ugh ježiš to je mi líto, stalo se mi to před vánocema taky. není fascinující jak sem to přijde z Koreji rychlej než pak domů z Prahy? -__-

      Vymazat

Instagram

just skincare things. Theme by STS.