Nákup na Jolse - zkušenosti


O tom kde můžete korejskou kosmetiku pořídit za normální ceny jsem už psala. Ačkoliv nejčastěji nakupuju na ebay, korejský eshop Jolse si mě získává čímdál víc svými slevami a štědrým rozdáváním vzorečků. Proto jsem se po své poslední úspěšné objednávce rozhodla napsat tento post pro ty z vás, kteří Jolse třeba objevili a teď marně googlí "Jolse zkušenosti".

V tomto postu:
  • o Jolse a jak funguje
  • doba dodání
  • stav a obsah balíku po doručení
  • moje hodnocení


O Jolse.com

Jolse získalo popularitu především nabídkou poštovného zdarma. Funguje to stejně jako na ebay - poštovné je sice papírově zdarma, ale ve skutečnosti je započtěno do ceny produktu. Tím se cena zvyšuje o dolar nebo dva, takže obecně jsou produkty na Jolse o malinko dražší než jinde.

Proto doporučuji nejdříve prohlédnout jejich ebay store jolse_cosmetics a můj nejnovější objev IamLove-shop, odkud jsem si kupovala sheet masky, které měly Jolse uvedeny jako odesílatele.

Jak jejich ebay stores, tak i web Jolse.com má bohatý výběr produktů především od nejpopulárnějších značek, ale i několik méně známých. Značka COSRX s Jolse spolupracuje, což nese hromadu výhod. COSRX nenajdete levněji nikde jinde a často jsou jejich produkty součástí různých slevových akcí. Pokud si objednáte některý jejich produkt, přijde s krásným balíčkem vzorečků:
Kromě slevových akcí na produkty COSRX jsou velmi časté "surprise sale", které trvají třeba jen 4 dny, ale obsahují až 20% slevy na vybrané značky. Takto se mi podařilo nakoupit kompletní sadu 11 sheet masek TonyMoly, kdy jedna vyšla na 17 Kč.

 

Objednávání a doba dodání

Samotný web je perfektně přehledný a jasný. Kdyby náhodou jste zmatkovali, Jolse nabízí obrázkový návod na objednání, výběr poštovného i platbu dohromady.

Noví zákazníci při první objednávce získávají 3 "kredity", což jsou vlastně 3 dolary zdarma, které se dají uplatnit u příští objednávky. Každý produkt vám pak přidá 3% své ceny jako kredity, plus můžete získat až 0,5 dolaru když pod zakoupený produkt dáte své hodnocení s fotkou nebo 0,3 dolaru bez fotky.

Zde je doba dodání mé poslední objednávky:
Objednáno: 15.3.
Odesláno: 17.3.
Doručeno: 30.3.
Navzdory tomu, že jsem si nepřiplatila za sledovací číslo jako minule, balík dorazil za dva týdny v perfektním stavu.

Balík po otevření
Žádný balík nikdy nepřišel špatně zabalený nebo poškozený. Všechno kromě vzorečků je individuálně obaleno bublinkovou fólií a krabice byla řádně zalepená. Pokud jsem objednávala malé a lehké věci jako sheet masky, přišly v bublinkové obálce.

Vzorečky!

jolse zkušenosti
TRY ALL THE THINGS

Rozhodně největší plus nákupu na Jolse je enormní množství vzorečků, které dostanete zdarma k jakékoliv objednávce. Naprosto všechno na této fotce jsem dostala navíc!
Obálka s logem Jolse jsou blotting papers, papírky na odstranění mastnoty z obličeje. Ty společně s černými pore strips na nos dostanete pokaždé, zbytek je náhodný.


Hodnocení

Nejčastěji nakupuji věci po jednom, takže je v drtivé většině případů pro mé nákupy nejvýhodnější ebay. Jolse ale nabízí velmi časté slevové akce, které vyjdou super výhodně pro ty z vás, kteří taky nakupují jako já. Přičtěte k tomu rychlou dobu dodání a milion vzorečků, tadá - můj nejoblíbenější eshop.

~ Nabi

2 komentáře

Instagram

just skincare things. Theme by STS.