Empties - březen 2018

Poslední empties post je z 2016, ale co už, málokdy si na to vzpomenu a teď se mi nahromadilo několik prázdných produktů. Tak proč to zase nenacpat do jednoho postu.



  .

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Jak jsem psala v recenzi, sérum bylo fajn na regulaci mastnoty a vzhledu pórů, ale to bylo tak všechno. Moje routine je tak plná niacinamidu, že tohle sérum bylo celkem zbytečné. Vypotřebovala jsem ho převážně na cestách, protože je to asi nejmenší produkt s touto látkou jaký mám. Znova ho určitě kupovat nebudu, ale pořád ho můžu doporučit pro začátečníky a lidi s malou routine. Snažila jsem se nějak dostat zbytky z flašky, protože sérum je poměrně husté a kapátko už nic nenabere, ale nepomohlo ani třepání ani odložení dnem nahoru. Nedá se.

The Ordinary Arbutin 2% + HA

Ještě tak týden dva a je i po tomhle Ordinary séru. Na rozdíl od séra výše, tohle jsem už koupila znova ať ho můžu otevřít hned, funguje skvěle. Deciem, pod který The Ordinary spadá, momentálně prochází divnou veřejnou krizí. Jejich CEO převzal instagram účet @deciem, kde nejdřív postoval divné fotky z cest, ale pak začal dávat příkazy zaměstnancům, ukončovat spolupráce a začal velice drze a neprofesionálně odpovídat na komentáře (na příklad někdo chtěl cosi reklamovat, dočkal se odpovědi: "proč si teda pořád něco objednáváte? @(pravděpodobně účet zaměstnance) reklamujte všechno co si tenhle člověk objednal a už jí nikdy nic neposílejte"). Do toho se objevily drby o šikaně na pracovišti, vyhodil svoji pravou ruku a CFO rezignoval, což vedlo k dalším zprávám, ve kterých působí jako egomaniak bez jakékoliv kontroly nad svými emocemi. Z těchto článků a jeho komentářích na instagramu je vidět jaký je typ člověka - on je ten génius, který chce mít všechno happy a sluníčkové, my jsme ty nuly co mu závidí, přináší negativní energii a nesdílí jeho vizi.

Stačí tento citát z Racked článku výše, jeho reakce na kritiku instagramových postů/komentářů:
"Je to moje značka. Lidi co nikdy v životě neměli úspěšně práci mi nebudou říkat co bych měl a neměl dělat. Když se jim to nelíbí, Instagram jim dovoluje si mě zablokovat, nesledovat mě, ale nemůžou tam stát a říkat mi co můžu a nemůžu dělat." Obrázek si můžete udělat sami. V mém instagram feedu jsem viděla milion postů jak lidi s Deciem končí a nebudou podporovat magora CEO a jím vytvořené (údajně) příšerné pracovní prostředí. Hele, ten chlap vypadá jako totální debil, ale čekala jsem až bude Arbutin na skladě a bohužel ho naskladnili během začátků tohohle drama, tak jsem to prostě objednala jak jsem měla v plánu. Uvidíme co se bude dít dál.

Mizon Snail Recovery Gel Cream

Starou tubu jsem už vyhodila, takže na fotce je ta nově otevřená. Tohle už je čtvrtá! Můj úplně první k-beauty produkt je pořád neodmyslitelnou součástí ranní routine. Lehounký gel co zapečetí celou routine přes den a vytváří příjemný povrch pro makeup.

COSRX Advanced Snail 96 Power Essence

Používání COSRX šneka výrazně zpomalilo získání dvou nových Mizon šneků. Z těchto tří produktů si nemůžu vybrat jestli koupit znova Mizon krém nebo tuhle esenci. Nejsem si jistá jestli nutně musím mít obojí, ale zase jsou dostatečně odlišné aby to šlo. Momentální plán je vypotřebovat Mizon krém a ampuli a až pak si to srovnat. S největší pravděpodobností ale esenci koupím znova, je to tak krásný čistý šnek, že tomu nejde odolat.

Benton Snail Bee Essence

Šnekovčelu jsem vypotřebovala už pěkně dávno, jenom jsem kompletně zapomněla, že jsem si pumpičku nechala bokem pro fotku na instagram a zapomněla na ni. Škoda, že tuto esenci tak příšerně zdražili. I kdyby pořád stála 300 tak ji nekoupím znova - perfektně fungovala na zanícené červené akné, jenže já už tenhle problém vůbec nemám a tak by to byla zbytečná koupě.

Kose Softymo Deep Cleansing Oil

Technicky je tohle emptie už potřetí, ale u spousty produktů japonské kosmetiky se dá koupit jenom "náplň" za trochu míň peněz. Mně pumpička pořád slouží dobře, nicméně příště už asi koupím normálně nové balení, přece jenom jsem ji doplnila už dvakrát. Tenhle olej pro mě funguje perfektně, že nemám potřebu si hledat jiný. Možná, možná bych zkusila růžovou verzi, Speedy Cleansing Oil. Uvidíme.

Jak dlouho trvá vám vypotřebovat kosmetiku?

2 komentáře

  1. TO Niacinamide zrovna testuju a zatím nic moc taky, cosrx snail essence mám a je fakt senza, tu si určitě koupím znova,mizon snail cream jsem taky měla a super, já ho používala na noc jako poslední step a maximálně mi vyhovoval, teď ho nemám a cítím že mi chybí. Šnečí sekret je to nejlepší na korejské kosmetice :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to máme podobný stash vidím :D jo naprostý souhlas, šneci jsou určitě to nezajímavější a ještě ke všemu jsou i dobři :D

      Vymazat

Instagram

just skincare things. Theme by STS.